vrijdag 6 maart 2009

LAAT ZIEN WAT JE KUNT! in de Zakengids op sermaya.nl

Wilt u uw bedrijf profileren op sermaya.nl? De diensten en producten van uw onderneming onder de aandacht brengen van een grote groep Nederlandse bedrijven?

Wilt u zaken doen in de Balkan en bent u op zoek naar geschikte (Nederlandse en/of lokale) partners en/of uitvoerders van projecten? Of wilt u uw producten of diensten (die door bijvoorbeeld ICT outsourcing of anders in een Balkanland zijn vervaardigd) onder de aandacht brengen van Nederlandse bedrijven? Of wilt u uw producten en diensten onder de aandacht brengen van lokale bedrijven, die net zo goed op zoek zijn naar partners of deel uit willen maken van een consortium?

Dan is het abonnement in de Zakengids op sermaya.nl iets voor u!

Doelgroep
- Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar (Nederlandse en/of lokale) partners en/of uitvoerders van projecten in de Balkan;
- Nederlandse bedrijven die hun producten of diensten (die door bijvoorbeeld ICT outsourcing of anders in een Balkanland zijn vervaardigd) onder de aandacht willen brengen in Nederland;
- Lokale bedrijven die op zoek zijn naar Nederlandse partners of deel willen uitmaken van een consortium;

Hier is wat u krijgt als u een abonnement neemt...
- Eenmalige introductie van uw bedrijf via SERMAYA-NewsBrief;
- Het nieuwsbrief artikel en het bedrijfsprofiel in de rubriek Zakengids;
- Eens per maand uw persbericht en/of artikel in de rubriek Zakengids;
- Link in SERMAYA-NewsBrief naar alle door u geplaatste berichten en/of artikelen in de rubriek Zakengids.

Werkwijze
Een artikel voor SERMAYA-NewsBrief en het bedrijfsprofiel zal naar aanleiding van een vragenlijst en in overleg met u worden opgesteld. De datum van publicatie van het artikel is ook de startdatum van uw abonnement. Na de publicatie worden het nieuwsbrief artikel en het bedrijfsprofiel in de rubriek Zakengids geplaatst. Maandelijks mag u in dezelfde rubriek een persbericht en/of artikel publiceren. In dat geval stuurt u een mailtje met uw tekst (in het Nederlands of in het Engels) naar info@sermaya.nl en ik zorg ervoor dat het in de rubriek Zakengids komt te staan.

Duur van het abonnement
Het abonnement is drie/zes/negen of twaalf maanden geldig.
- 3 maanden = € 300, excl. BTW
- 6 maanden = € 570, excl. BTW
- 9 maanden = € 810, excl. BTW
- 12 maanden = € 1.020, excl. BTW
Na uw betaling, zend ik binnen 2 dagen een vragenlijst naar u toe, t.b.v. het opstellen van het bedrijfsprofiel en het nieuwsbrief artikel.

Verlenging van het abonnement
Het abonnement kunt u verlengen door het 2 weken voor het einde van het lopende abonnement schriftelijk via info@sermaya.nl te bevestigen.

Heeft u vragen of heeft u ergens onduidelijkheid over, neem gerust contact met me op! Of wacht niet langer en maak meteen gebruik van dit unieke aanbod en bel me op! Profileer uw business op sermaya.nl en laat zien wat je kunt!

Geen opmerkingen: