donderdag 19 maart 2009

SEAVUS STRIJDT OM DE TOP

Nederlandse bedrijven kunnen er niet om heen: Het beheren en (nog belangrijker) ontwikkelen van systemen, netwerken, databanken en websites is in deze tijd van een snelle technologische ontwikkeling een must! En, producten die tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding kunnen worden geleverd, worden steeds aantrekkelijker!

Maar waar begint u, als u een specifieke ICT ondersteuning nodig heeft? Informeren via een gespecialiseerde ICT site brengt vaak verwarring met zich mee. Veel websites van ICT dienstverleners zijn voor u echter niet te begrijpen: ze zijn te omslachtig en niet helder geschreven! U kunt ook moeilijk inschatten welk ICT bedrijf goed is in haar vak, want de ICT is en blijft voor u, net als voor veel andere Nederlandse bedrijven, een raadsel. Aan de andere kant, wordt u als bedrijf geconfronteerd met steeds minder middelen, uw marges staan onder druk. Uw bedrijfsvraagstukken moeten opgelost worden met zowel efficiency verbetering en productiviteitsverhoging, als kostenbesparing!

Vandaag stel ik een bijzonder Nederlands ICT bedrijf aan u voor. SEAVUS is een ICT bedrijf dat in veel EU landen en VS een vestiging heeft. Het bedrijf is een specialist in software ontwikkeling. Met haar producten en diensten zorgt zij ervoor dat u efficiency verbetering, productiviteitsverhoging en kostenbesparing voor uw bedrijf kunt bewerkstelligen!

Hoe kan SEAVUS een uitstekend product tegen een aantrekkelijke prijs aan u leveren? Een blijvende ICT vraag, een Europees tekort aan de ICT kennis en een stijgend belang van de kostenreductie heeft nearshoring zeer aantrekkelijk gemaakt. SEAVUS heeft toptalent goed weten te organiseren, op slechts 2 uur vliegen hier vandaan. Dit bedrijf heeft ontwikkelingscentra geopend in o.a. Servië and Macedonië en heeft uitstekende academische samenwerking gerealiseerd met de technische universiteiten in de regio!

Deze strijder om de top heeft al met haar team veel indrukwekkende opdrachten weten te realiseren op het terrein van o.a. telecommunicatie, financiële dienstverlening, software, auto-industrie, farmacie, olie en energie. En dat allemaal bij top bedrijven, zoals Ericsson, Samsung, T-mobile, Booz Allen Hamilton, IBM, Ford, Chevron, etc!

Wellicht staat u aan de vooravond van een keerpunt en moet u de keuze maken ’wel of geen nieuw systeem’. In dat geval wil SEAVUS haar producten en diensten aan u ter beschikking stellen. Het bedrijf helpt u efficiency van uw bedrijfsprocessen aanzienlijk te verhogen door eigen ICT infrastructuur tools bij u te implementeren! In BUSINESS PROFILE SEAVUS leest u daar meer over.

Voor meer informatie over SEAVUS kijk op www.seavus.com. Interesse in een oriënterend gesprek? Zend een mail naar info@sermaya.nl of bel 06-26582695 en maak een afspraak.

Geen opmerkingen: