vrijdag 5 september 2008

SPREEKDAGEN WESTELIJKE BALKAN

Het is zover! Op 7 oktober (bij Kamer van Koophandel Arnhem) en 8 oktober (bij Kamer van Koophandel Rotterdam) vinden de spreekdagen Westelijke Balkan plaats. Deze spreekdagen worden georganiseerd door de EVD, Ministerie van LNV en Kamers van Koophandel. Bent U van plan om zaken te doen op de Westelijke Balkan? Indien ja, is het zeker aan te bevelen om aan deze spreekdagen deel te nemen! Schrijf daarom tijdig in! Ik zal er ook zijn. Het is een uitstekende gelegenheid om elkaar te ontmoeten, en alle voor- en nadelen van het zaken doen op de Balkan met elkaar te bespreken.

Tijdens deze dagen zullen de handels- en landbouwattachés en een groot aantal actieve Nederlandse bedrijven in de regio, aanwezig zijn. U kunt met ze in gesprek komen over de volgende landen: Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Servië en Slovenië. Ze zullen proberen U antwoord te geven op de volgende vragen:
• Is er in genoemde landen een afzetmarkt voor mijn product?
• Met welke regelgeving heb ik te maken?
• Waar vind ik namen en adressen van potentiële afnemers?
• Hoe is de samenwerking met de lokale overheden?

Alle informatie over deze spreekdagen kunt U krijgen bij de EVD, Wilma Couperus, Tel 070-778 84 15, couperus@evd.nl of U kunt U direct inschrijven via http://www.evd.nl/zoeken/showbouwsteenasp?bstnum=217899&location=/evenementen/agenda/

Geen opmerkingen: