zaterdag 10 januari 2009

Een bijzonder zakelijk reisbureau... INDUSTRIAL INSPIRATION

Na een aantal jaren bedrijven te hebben begeleid bij duurzame investeringen en het opzetten van joint-ventures in de Balkan, kwam ik in 2007 Marina Milenkovic tegen, met ruime ervaring op het gebied van management consultancy en financiële advisering bij bedrijven. Zij had een eigen adviesbureau SERMAYA, dat Nederlandse bedrijven in de Balkan ondersteunde. Al pratende kwamen we tot de conclusie dat nog steeds te weinig Nederlandse ondernemers zaken opstartten in de Balkan en dat het imago van de regio daar wel een debet aan zou kunnen zijn.

Wij zagen echter de Balkan juist als een gastvrije regio met nog vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor innovatieve Nederlandse ondernemers, die op zoek zijn naar 'drive' en pioniersgeest. Samen besloten we om hier iets aan te gaan doen... Het resultaat is INDUSTRIAL INSPIRATION, een reisorganisatie die inspirerende zakelijke reizen naar de Balkan ontwikkelt en verzorgt, waarbij inspiratie en innovatie centraal staan en nieuwe zakelijke kansen opleveren!

Waar staat INDUSTRIAL INSPIRATION voor?

INDUSTRIE
Nederlandse ondernemers introduceren en begeleiden bij een bezoek aan snel groeiende industriële bedrijven in de regio
INSPIRATIE
Nederlandse managers en directeuren inspireren door hen kennis te laten maken met de pioniersgeest van succesvolle lokale ondernemers
INNOVATIE
Ondernemers van verschillende sectoren met elkaar in contact brengen om tot innovatieve en duurzame oplossingen te komen
INVESTERINGEN
Om structurele samenwerkingsverbanden en investeringen in de regio te bevorderen, informeert INDUSTRIAL INSPIRATION u over financiële regelingen en risico kapitaal

Bent u nieuwsgierig naar onze reizen op maat?

Doe dan inspiratie op tijdens onze inspirerende reizen naar Macedonië (21-25 mei 2009) en Servië (11-15 juni 2009). Wij bieden deze twee 5-daagse reizen aan, met medewerking van de Nederlandse Ambassades in Skopje en Belgrado.

INSPIREREND MACEDONIE (21-25 MEI 2009)

INSPIREREND SERVIE (11-15 JUNI 2009)

Beide reizen zijn geschikt voor ondernemers met weinig of geen ervaring op de Macedonische en Servische markt, maar ook interessant voor ondernemers die al wat meer ervaring hebben met de Balkan!

Meer informatie? Kijk dan op onze website (www.industrialinspiration.com) of kom van 13 tot en met 18 januari langs op de Vakantiebeurs in Utrecht. We staan daar in de Servië stand (hal 10, standnummer E.049) en vertellen u graag meer over de zakelijke kansen en cultuur op de Balkan!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Madelon Knop
Co-directeur Industrial Inspiration

Geen opmerkingen: